Isolering av friggebod

Hej på er, hur härligt är det inte att det är fredag nu? Snart får man ledigt ett tag från skola och jobb och det är ju det bästa som finns. Nu trivs jag i och för sig väldigt bra på min arbetsplats, men det är ändå skönt att få vara hemma och slappna av över helgen så att man kan få upp energin till nästa vecka. Idag ska jag prata om när jag fick hjälp med lösullsisolering i Södertälje av HCR Energi Isolering. Vi har haft ett projekt med att bygga en liten friggebod till min dotter som fyller 16 och då sökte vi ett företag som kunde fixa detta med lösullsisolering i Södertälje.

Vi hade ingen aning om att det fanns olika typer av isolering, men när vi hörde av oss till HCR Energi Isolering och frågade om de kunde hjälpa oss att sätta isolering i väggarna så frågade de om vi var intresserade av lösull som är en typ av isolering som antagligen ska hålla värmen inne och kyla utanför huset mycket bättre. Vi tänkte att de själva vet vad som är bäst och vi testade då detta. Jag tror att det var ett bra val av att anlita HCR Energi Isolering eftersom de frågade och tipsade om vilken sorts isolering som är bäst för oss och att de var ärliga med hur allt med denna lösullsisolering i Södertälje genomfördes. Det fanns inget att dölja och det är det som är så bra med detta företag. De är ärliga och vill bara göra allt för kundens bästa. Det gillar jag mycket. Det var allt för mig, men ni får ha en bra kväll så hörs vi på måndag.  

Du gillar kanske också...